• Over ons koor

• Ons koor

Arti Vocaal Operakoor is een klein koor met 20 gemotiveerde zangers en zangeressen, die professioneel begeleid worden door dirigent Marc Hermsen en pianist Frans Sleegers. Verder maken wij binnen ons koor gebruik van solisten.

Ons repertoire is opgebouwd uit operamuziek van o.a. Verdi, Mascagni, Bizet en vele anderen. Wij zingen voornamelijk voor verzorgings-/verpleeghuizen in en rondom Amsterdam met af en toe een korenfestival.

Daarnaast geven wij ons koor de gelegenheid om elke week onder professionele leiding te kunnen zingen en zich daar steeds meer in te ontwikkelen. Voor diegenen die dat willen is het ook mogelijk om als solist op te treden.

• Muzikale leiding

• Dirigent Marc Hermsen

• Pianist Frans Sleegers

• Repertoire

Ons repertoire is operamuziek van bekende en minder bekende componisten. Tot nu toe hebben wij muziekstukken van Verdi, Mascagni, Bizet en Rossini met veel plezier gezongen.